ÅGREN SÖKER ARKITEKTER OCH BYGGNADSINGENJÖRER

Ågren är ledande på den nordiska marknaden inom området kommersiell utveckling.

Vi kombinerar attraktiv design och arkitektur med funktionalitet och lönsamhet. Vi är med och skapar framtidens mötesplatser där miljontals människor ska vistas, mötas och trivas.

Vi söker
Vi söker personer som är engagerade och intresserade av kommersiell arkitektur och design och som vill vara en del i framtidens stadsutveckling där handeln är en viktig nyckelspelare.

Vi erbjuder
Vi tror på framtiden och erbjuder många roliga och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta och positiva medarbetare och ambitiösa beställare. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell. Vår styrka är helheten, från tidiga skeden till färdig produkt.

Kvalifikationer och egenskaper
• Arkitekt- och/eller Byggnadsingenjörsexamen
• Projekteringsvana
• Kunskaper i Revit, AutoCad, Adobe CS

Ågren – en del av Ramböll
Under 2015 blev Ågren – en del av Ramböll och tillhör division Projektledning. Våren 2017 flyttade vi in i provisoriska lokaler i Rambölls kontor i Gårda. Vi ser nu framemot att få flytta till nyrenoverade lokaler högst upp i huset.

Varför Ramböll?
Ramböll tror att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika kompetenser, personligheter och bakgrund möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron.
Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle.

Så här söker du
Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår chefsarkitekt Maria Seeman på
telefon 010-615 20 44

Du söker jobbet genom att skicka din ansökan till carolin.norberg@ramboll.se

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser framemot din ansökan!

Ågren söker arkitekter