Glad sommar!

SOMMAR 2017
Hur blir sommaren i år?
Vi tror att den svenska sommaren blir som tidigare, underbart varm och skön, blandat med lite regn och åska – alltså en fullt normal sommar. Vilket halvår vi har haft! Fullt upp med mycket att göra.

C4 i Kristianstad växer nu fram till en gigantisk handelsplats och den första premiären blir i höst då City Gross öppnar. Sedan blir det premiärer under 2018 och 2019.
Eurostop i Halmstad börjar nu gå in i slutfasen. Det blir stor premiär i höst och även under 2018. Ni som passerar Halmstad, passa på att göra ett besök, det blir verkligen snyggt. Ni kan se den yttre och inre gestaltningen redan nu. Vi är både stolta och glada över resultatet.
Vi har under våren arbetat en del med utredningsuppdrag som vi fortsätter utveckla under hösten. Vi har också startat upp en del uthyrningsarbete i Jönköping city samt i Arvika. Utvecklingen i Göteborg med Backaplan fortsätter, och nu pågår detaljplanearbetet samt arbete med koncept. Kungens kurva i Stockholm kommer att fortsätta sin utveckling till en av Sveriges mest kompletta handelsplatser.

Förutom allt arbete har vi också flyttat kontoret. Vårt samgående med Ramböll har nu gått in i en fas där vi flyttat vårt kontor till Ramböll i Gårda. Vi sitter nu i en temporär lösning och väntar på vårt nydesignade kontor som just nu färdigställs. Det blir inflyttning på plan 8 i slutet av detta år.
Vi ser många synergier i vårt samarbete med Ramböll. Bland annat så har vi nu ett mer komplett utbud av tjänster att erbjuda. Vår utveckling med nya medarbetare fortsätter och vi har under våren fått nya medarbetare i form av arkitekter, ingenjörer och utvecklare.

Vi kommer att hålla vårt kontor stängt under veckorna 29-31 men självklart finns vi tillgängliga på våra mobiler om ni undrar över något.
Ett stort tack för alla trevliga kontakter och allt gott samarbete under första delen av 2017.
Passa på och njut av sommar och semester – det skall vi!

Nu vill vi önska dig en härlig sommar med vila och mycket samvaro med familj och vänner!

Sommarhälsningar från vännerna hos Ågren.

Sommar 2017