Ågren söker kommersiell utvecklare

Ågren är specialister på kommersiell utveckling såsom konceptutveckling, projektutveckling samt kommersiell design och arkitektur. På våra ritbord skapas framtidens handelsplatser där miljontals människor ska vistas, mötas och trivas. Totalt är vi 25 medarbetare och vårt kontor ligger i Göteborg.

Ågren erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som kommersiell utvecklare hos Ågren kommer du att få varierande arbetsuppgifter utifrån din kompetens och vilja att utvecklas. Du skall vara van att förhandla och tycka detaljhandeln är spännande.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

• Erfarenhet från att jobba med etableringar inom detaljhandeln eller hos fastighetsägare
• Förhandlingsvana och affärsmässighet
• Starkt intresse för detaljhandel

Vi arbetar i projektgrupper där hela gruppen är med och bidrar till det goda slutresultatet. Du ska därför ha en god samarbetsförmåga men också en vilja att ta eget ansvar.

Under 2015 blev Ågren en del av Ramböll. Ågren, med flertalet prisbelönta uppdrag, är ledande på den nordiska marknaden inom området kommersiell utveckling. Våra uppdrag handlar om att skapa nya tilltalande detaljhandelsmiljöer som kombinerar attraktiv design och arkitektur med funktionalitet och lönsamhet.
Ramböll Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anders Röstlund, affärsområdeschef för Ågren, på mobil 070-593 33 12.
Ansökan skickas till anders.rostlund@agrenkonsult.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

anders_nyheter